Werkplaats 

De Stichting “ICT Werkplaats Woensel West” is in februari 2004, met subsidie vanuit het Grote StedenBeleid en de gemeente door de wijkvertegenwoordiging opgericht met twee doelstellingen:

  1. In de wijk een computerwinkel annex -werkplaats te vestigen waar vooral mensen met een kleine beurs goedkoop een computer en / of randapparatuur kunnen aanschaffen.
  2. Aan (jonge) mensen, eventueel met een arbeidshandicap, die moeilijk een plaats kunnen vinden in het ‘normale’ bedrijfsleven, de gelegenheid geven om in een voor hen geschikte omgeving werkervaring op te doen, danwel een bij hun opleiding passende stage te bieden.

Wij zijn erkend door de ECABO als leer / werkbedrijf en hebben al diverse studenten met succes hun stage en studie bij ons zien afronden.

Daarnaast kunt u bij de ICT Werkplaats Woensel West ook terecht voor het laten monteren van onderdelen, het installeren van programma’s, het aansluiten op het internet en het oplossen van problemen die u met de computer kunt hebben of krijgen.

Alle pc’s worden verkocht zonder Microsoft Windows® besturingssysteem*). Een nieuw legaal Windows® besturings systeem (dus met licentie) zou de hier aangeboden PC’s vele tientallen euro’s duurder maken. Echter tegen een meerprijs van € 20,00 kunnen we een door U zelf met installatiecode aangeleverde Windows® versie installeren en voor een verdere € 30,00 voorzien we deze installatie via het internet van alle toepasbare stuurprogramma’s en toevoegingen die bij de in de computer geïnstalleerde apparaten en programmatuur horen.

*) Bij uitzondering zijn wij af en toe in staat om een Windows® besturingssysteem met een erkende licentie tegen een zeer voordelige prijs te leveren bij de door u gekochte pc. Uiteraard alleen zo lang de voorraad strekt.